Open Close
Please specify the group

Universal Music Hrvatska i NonAcoustica vas nagrađuju…

U četvrtak 15.11.2012. u rock caffe “Exit” u Dubrovniku (Boškovićeva 3) s početkom od 21h, održat će se promocija/slušaonica na kojoj će bit predstavljeni novi albumi grupa KISS, ZZ Top i Soundgarden uz prigodnu nagradnu igru!

KISS je američki bend koji su uvijek plijenili pažnju svojim karakterističnim maskama. Osnovani su siječnja 1973. godine u New Yorku što znaći da početkom iduće godine  slavit će svoju XXX obljetnicu. 2012. godina dočekala ih je sa svojim dvadesetim po redu studijskim albumom nazvanim “Monster”, na kojem se nalazi dvanaest novih pjesama. Kao singlovi za sada su objavljene pjesme “Hell or hallelujah” i “Long way down”, dok trinaesta pjesma “Right here right now”, dostupna je putem iTunes sustava kao dodatna “bonus” pjesma. Dogodine moći ćemo ih gledat u Europi, a za sada najbliže nama nastupaju na austrijskom Nova Rock festivalu.

ZZ Top svoj specifičan zvuk vuču iz grada Houston iz američke države Texas. Ovaj tior na sceni je još od 1969.godine i svima poznati po svojim dugim sijedim bradama koje su postale njihov zaštiti simbol već godinama. Tijekom vremena objavili su 14 studijskih albuma, osam službenih kompilacija, te 42 single izdanja. 10.rujan 2012.na svijetlo dana iznjedrio je njihov petnaesti studijski album “La futura”, nakon devet godina od objave zadnjeg albuma “Mescalero”. Regularno CD izdanje “La futura” sačinjeno je od deset novih pjesama, dok na američkom tržištu nalazi se izdanje koje sadrži još dvije dodatne pjesme “Threshold of a breakdown” i “Have a Little Mercy”. Za sada ZZ Top nastupa samo po Americi, ali za očekivat je kako će se u dogledno vrijeme uputiti preko Atlantika, te ako neće posjetiti Hrvatsku, barem koncert održat negdje u okolnim zemljama.

Soundgarden se nakon poduže studijske pauze vratio s novim singlom koji je najaio novi album “King animal”. Sniman je u rodnom Seattleu s dugogodišnjim suradnikom i producentom Adamom Kasperom (Foo Fighters, Nirvana, Pearl Jam), dok je za mix bio zadužen Joe Barresi (The Melvins, Queens of the Stone Age, Weezer). Bend je do sada prodao nekih 10.5 milijuna albuma u S.A.D.-u, dok se pretpostavlja kako je diljem svijeta prodano 22.5 milijuna primjeraka. To je zavidan broj ako uzmemo u obzir kako je novi album šesti po redu i prvi po redu nakon 16 godina. Soundgarden za njega je pripremio novih šesnaest pjesama, dok nekoliko limitiranih izdanja sadržavaju demo verzije koje se nalaze na albumu.

Zahvaljujući izdavačkoj kući Universal Music Hrvatska posjetitelje ćemo nagraditi s navedenim novim CD albumima.

Svaki račun napravljen te večeri ulazi u nagradnu igru. Izvlačenje bit će upriličeno pri kraju radnog vremena, a nagrađeni obaviješteni putem kontakta kojeg budu htjeli ostaviti na izdanom računu.

Facebook event: www.facebook.com/events/Universal_Night_at_Exit_rock_caffe