Open Close
Please specify the group

EDGUY – “Space police – Defenders of the crown” (2014)

18.travnja bit će objavljen novi EDGUY album “Space police – Defenders Of The crown” (UK – 21.travnja, Sjeverna Amerika – 29.travnja), putem izdavačke kuće Nuclear Blast.

Prvu pjesmu s albuma možete već nabaviti! “Love tyger” dostupan je za skidanju u digitalnom obliku putem glazbenih servisa kao što su Amazon, iTunes i drugi!
iTunes: http://smarturl.it/Edguy-Space-iTunes
NB MP3: http://smarturl.it/Edguy-Tyger-NB-MP3
Amazon MP3: http://smarturl.it/Edguy-Tyger-Amazon
Google Play: http://smarturl.it/Edguy-Tyger-Google

Edguy je također potvrđen za izvedbu pjesme “Love tyger” za vrijeme ulaska u ringu svjetskog prvaka Arthura Abrahama koji će sukobiti s Nikolom Sjeklocom u boksačkom meču 3.svibnja u berlinskom Velodromu. Borba i nastup bit će prenošeni uživo putem Njemačke televizije, na nacionalnom kanalu ARD.

Uz njihov dugovječni cilj, ostvarenja svijetske dominacije, EDGUY također razmatra pristupiti NASA-i kako bi složili novu koncertnu pozornicu…

U rujnu Edguy kreće na turneju promovirati njihov novi album “Space police – Defenders Of The crown”. Njihov menadžment upravo je otkrio kako razmišljaju zamoliti američku NASA-u da im pomogne pri stvaranju pozornice za njihovu novu turneju. Glasnogovornik za All Access Entertainment izjavio je: “Zadovoljstvo nam je raditi s Edguyem, a ujedno i velik izazov. Najbolje nije dovoljno dobro kad je Edguy u pitanju, jer svoje fanove vole više nego bilo koji drugi bend na svijetu. Oduvijek su bili jedan od najradišnijih bendova na planeti koji svojoj publici pružaju najveći “prasak” za pruženi novac. Čast nam je radit za njih. Prvi put kad smo razmatrali pristupit NASA-i bilo je zbog klavijature, toplina koja se stvara trenjem uslijed Tobijevog prebrzog sviranja – uzrokuje doslovno da se tipke zapale. Trebao nam je poseban materijal i oprema koja koristi svemirsku tehnologiju. Tada smo došli do ideje kako bi izradili veliki model Cape Canaverala kojeg bi koristili na koncertima. Ipak, kako je pozornica bila zahtjevna pri transformaciji, odustali smo – ali bio je to vrijedan pokušaj. Sada znamo što možemo realizirati za nadolazeću turneju, s time da smo optimistični kako ćemo razvaliti sve dosad poznato ljudskoj rasi.”

Prednarudžbe albuma “Space police – Defenders Of The crown” moguće su putem linka: http://smarturl.it/EDGUY-Crown

Uz normalno CD izdanje novi album bit će dostupan i kao limitirano “digibook” izdanje koje sadrži 2 CD-a.
Također dostupno će biti, ali u puno manjoj količini, u tvrdim koricama “earbook” limitirano kolekcionarsko izdanje (28.5×28.5cm) koje isto sadržava dva CD-a, knjigu fotografija s 130 njih iz arhive benda, svaka s komentarom, povijest nastupa, itd…

POPIS PJESAMA:
01. Sabre & Torch
02. Space Police
03. Defenders Of The Crown
04. Love Tyger
05. The Realms Of Baba Yaga
06. Rock Me Amadeus
07. Do Me Like A Cavemen
08. Shadow Eaters
09. Alone In Myself
10. The Eternal Wayfarer

POPIS PJESAMA Bonus CD-a:
01. England
02. Aychim In Hysteria
03. Space Police (progresivna verzija)
04. Space Police (instrumentalna verzija)
05. Love Tyger (instrumentalna verzija)
06. Defenders Of The Crown (instrumentalna verzija)
07. Do Me Like A Caveman (instrumentalna verzija)