Open Close
Please specify the group

BAD BLOOD – “Counterstrike” EP (2014)

Veterani hrvatske hardcore i metal scene, čakovečko-zagrebačka četvorka Bad Blood uskoro izdaje novi album, točnije, EP nazvan “Counterstrike”. Materijal sadrži pet novih pjesama koje su snimane u zagrebačkom Subscalar studiju, pod producentskom palicom Marija Tomaškovića.

Momci su prezadovoljni snimljenim pjesmama i kvalitetom produkcije, a vokal i osnivač benda Branko Nađ poručio je nedavno na službenoj Bad Blood facebook stranici: “Nakon nekoliko desetaka upita, evo, da odgovorimo zašto novi EP nosi naziv ‘Counterstrike’. Dakle, ‘Protuudar’ nije geek tribute onima koji danonoćno vise pred istoimenom igricom, već naš odgovor svim sitnim dušama koje su poželjele i ponadale se da je Bad Blood done & out. Nije. Daleko od toga! Iako je vokalu (koji ovo piše) 37-ma na leđima, ovaj nadolazeći EP je najjači, najzreliji i najbrutalniji materijal koji je Bad Blood ikad snimio. Dakle, ako ste poželjeli da Bad Blooda više nema, ili vam jednostavno idemo na živce, turn the page, jer evo vam uskoro ‘Counterstrike’…!!”

Bend će EP objaviti 20. travnja i odmah će biti fanovima poklonjen na besplatan digitalni download preko službene fejsare, a istu večer biti će objavljen i prvi spot za singl “Invictus”.

POPIS PJESAMA:
01. Invictus
02. Cast The Stone
03. History Of Violence
04. Private Hell
05. Crying Clown

BAD BLOOD ONLINE:
https://www.facebook.com/badbloodcro

Comments

  1. […] koji sadrži šest novih pjesama. I poklanjaju ga fanovima i prijateljima na besplatan download!!! https://nonacoustica.com/2014/04/bad-blood-counterstrike-ep-2014/ Nakon što su prošle godine podigli puno prašine trećim dugosvirajućim albumom “Silence = […]