Open Close
Please specify the group

PUNTIŽELA (rock open air) – Župa Dubrovačka, 28.06.2014. park Srebreno

Posljednja subota u lipnju ponovo nam donosi Puntiželu a.k.a. Župstok, tradicionalni župski rock festival (Dubrovnik, Hrvatska). koji se održava u prekrasnom parku Srebreno.

Bendovi su poznati kao i vrijeme nastupa. Uz dubrovačke bendove kao i uvijek imat ćemo prilike vidjeti i nekoliko gostujućih iz drugih krajeva Hrvatske, od kojih zasigurno najpoznatiji je riječki Let 3.

Festival će otvoriti Ekonomska Kriza u 16:30 tako da slobodno ponesite kupaće. Nakon kojih u akciju kreću Mr.Bean, pa Pandora. Father McKenzie i Didak Lazzarin stari su poznanici Puntižele bez kojih se ne može. OPG bi trebao zagrijati publiku prije zagrebačkog The Muscle Tribe of Danger and Excellence čiji članovi još sviraju u bendovima She Loves Pablo, Deafness By Noise, Mašinko, Declaration, Gardens Of Hiroshima… Sljedeći na popisu su Straight Outta Fridge, funk/hip-hop bend iz Zagreba sastavljen od članova Malady Lanea, Muscle Tribea, Reflex Kida, Deafness by Noisea.

U 22 sata najavljen je riječki Let 3 poznanik mnogih dubrovačkih pozornica koji kao i uvijek pružit će nam impresivan zvukovni i vizualni prikaz svojih vještina. Sam festival zatvorit će Gruhak koji će nam pružiti uvid u nove pjesme koje su snimili za njihov drugi studijsku album…

Upad je besplatan!!!

16:30 Ekonomska Kriza
17:00 Mr. Bean
17:30 Pandora
www.facebook.com/pandora.dubrovnik
18:15 Father McKenzie
19:00 Didak Lazzarin
www.facebook.com/DIDAK.lazzarin
19:45 OPG
20:30 Muscle Tribe of Danger and Excellence
www.facebook.com/muscletribeofdangerandexcellence
21:30 Straight Outta Fridge
www.facebook.com/StraightOuttaFridge
22:00 Let 3
www.facebook.com/pages/Let-3/109428175743340
23:30 Gruhak
www.facebook.com/Gruhak

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zupstock