Open Close
Please specify the group

HLADNO PIVO – Split, 12.09.2015. Tvrđava Gripe

Hladno pivo, najveći rock bend u regiji, priredit će 12.09.2015. neviđeni open air spektakl na Tvrđavi Gripe – Split gdje će između ostalog predstaviti i najnoviji album DANI ZATVORENIH VRATA koji je od kritičara već proglašen albumom godine.

U planu je neviđeni open air spektakl gdje će Hladno pivo, između ostalog, predstaviti najnoviji album „Dani zatvorenih vrata“ koji je kroz recenzije već proglašen konkurentom za album godine. Sve prisutne očekuje preko dva sata žestoke rock’n’roll svirke od Džinovskog pa do danas.

“Bog, domovina, nacija – svi na pod, ovo je privatizacija“ pjevat će se i na koncertima koje Hladno pivo organizira u vlastitoj produkciji pod nazivom „Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata“. Prvi na redu je onaj u Puli 04. kolovoza, zatim na red dolazi Split 12. rujna, dok se kulminacija očekuje na zagrebačkoj Šalati 19.09. Za kraj „ljetne“ turneje, Hladno pivo stiže u Varaždin 17.10.2015.

Sve informacije o prodaji ulaznica i ostalim koncertima Hladnog piva možete saznati na www.hladnopivo.hr i službenom Facebook Pageu Hladnog piva.