Open Close
Please specify the group

HLADNO PIVO – Stadion Šalata, 19.09.2015. Zagreb

Iako su planovi bili drugačiji i zagrebački koncert je u počecima planiran početkom sljedeće godine, zbog velikog pritiska i svakodnevnih upita, odluka je pala – Hladno pivo stiže na Šalatu u subotu, 19.09.2015.!

Sa samim zadnjim danima ljeta, kad će Zagreb dolaziti k sebi od ljetnih mjeseci a stanovnici polako shvaćati da je jesen blizu, Hladno pivo dolazi razdrmati sve! U planu je neviđeni open air spektakl gdje će Hladno pivo, između ostalog, predstaviti najnoviji album „Dani zatvorenih vrata“ koji je kroz recenzije već proglašen konkurentom za album godine. Sve prisutne očekuje preko dva sata žestoke rock’n’roll svirke od Džinovskog pa do danas.

Ovaj koncert bit će dio turneje Hladnog piva koja, po našim pretpostavkama, ujedno nosi i najdulji naziv jedne turneje uopće – „Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata“. U sklopu te turneje Hladno pivo će, prije Zagreba, posjetiti Pulu 04. kolovoza te Split 12. rujna dok u Varaždin stižu 17. listopada 2015.

Ulaznice za koncert u Zagrebu iznose 80 kn u pretprodaji i mogu se kupiti u:
• Rockmarku (Berislavićeva 13)
• Dirty Old Shopu (Tratinska 18)
• Tisak media centrima diljem Hrvatske
• svim prodajnim mjestima sustava Ticketshop – www.ticketshop.hr
• online na – www.hladnopivo.hr

FACEBOOK event – HLADNO PIVO – subota 19.09.2015. @ ŠRC Šalata, Zagreb

Kao zvučnu podlogu najave turneje izabrana je pjesmu Firma – novi službeni singl Hladnog piva. Do video spota, uživajte u pjesmi koja je od publike proglašena himnom ovih prostora a od kritike jednom od najboljih pjesama na albumu: