Open Close
Please specify the group

Koncert GRUHACI – u čast Indexima rasprodan!

Nema više ulaznica za večerašnji koncert, odnosno kapacitet od 500 mjesta je u potpunosti popunjen.

Oni koji do sada nisu kupili ili rezervirali ulaznice mole se da ne dolaze večeras na vidikovac jer će na ulazu na koncert biti moguće kupiti samo ulaznice koje su već unaprijed bile rezervirane. Hvala na razumijevanju!

Zbog velikog interesa publike, organiziran je poseban besplatan prijevoz i u dolasku na ovaj koncert. Autobus će krenuti sa gradskog kolodvora u 20.30 sati i zaustavljat će se na stanicama: Iza GRAWE-a, INA (pod Dubom), ILIJINA GLAVICA (ispred Konzuma) i ŽIČARA.

Ljetna glazbena poslastica “Gruhak – u čast Indexima” dovesti će hitove legendarnih Indexa, grupe uz koju su odrasle mnoge generacije, 18.7.2015. u Park Orsulu. Za one koji su propustili koncert prije tri godine ovo je izvanredna prilika da uživo čuju najpopularnije pjesme Indexa . Ne moramo posebno isticati da su Indexi jedna od najranijih i najtrajnijih muzičkih grupa u bivšoj Jugoslaviji koja uživa popularnost među generacijama sljedbenika rock muzike, a i šire. Bili su temelj regionalne muzičke povijesti i utjecali na mnoge izvođače.

Tko god je čuo Gruhakovu izvedbu pjesama Indexa, pa čak i sam Fadil Redžić, nekadašnji basist sarajevskih legendi, morao je priznati da nije doživio vjerniju interpretaciju. Ni nacionalne ni regionalne TV i radio postaje nisu ostale ravnodušne prema Gruhakovoj live izvedbi, te su u više navrata bili gosti glazbenih emisija gdje su svirali pjesme Indexa.